Sayfalar

26 Ocak 2014 Pazar

LEOPAR KEK



Malzemeler:

- 240 g tuzsuz tereyağı;
- 200 g. pudra şekeri;
- 100 ml. Süt;
- 3 yumurta;
- 250 g sade un;
- 16 gr kabartma tozu.


Leopar Kek Nasıl Yapılır :
Bir kek hamuru hazırlamanız ve üç parçaya bölmeniz gerekir. Pastanın tabanını dökmek için ilk kısmı beyaz bırakın. İkinci kısım turuncu gıda rengiyle renklendirirken, üçüncü kısım kakao tozu ile renklendirmelisiniz. Üç pipo torbası alın ve bunları üç farklı meyilli renkle doldurun: beyaz, kahverengi ve turuncu. Önce beyaz hamurunu kek kalıbının yarısına kadar dökün. İkincisi: kahverengi hamurun kullanılması bir spiral, üst kısmında turuncu hamurun olduğu bir spiral yapın ve ardından tekrar kahverengi hamurun üzerine geçirin. Bütün bunlardan sonra kalan alanı beyaz hamur ile doldurun. Aynı hareketleri iki kez tekrarlayın ve ardından pastayı pişirme için bırakın. Hazır olunca, dışarıdan da leopar desenli süsleyin. Her parça pastayı servis ederken içinde eğlenceli bir leopar deseni olacak. Keyfini çıkarın!




LEOPAR KEK
YAPILIŞI : http://alldaychic.com/leopard-cake-recipe/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder