Sayfalar

12 Şubat 2014 Çarşamba

TURŞU NASIL KURULUR

TURŞU NASIL KURULUR








Ablamdan turşu tarifi: 


ACI BİBER TURSUSU KARIŞIK TURSU VE NEDENDİR BİLMEM CEVREMDE HERKES 
KESİLİP DİLİMLENMİS HALDE KURULAN TURSUYA SOSYETE TURSUSU İSMİNİ 
TAKMISLAR BENİM YAPTIGIMDAKİ FARK BİRİNE MALZEMELERİ COK AZ 
HASLAYIP KURMAMDIR



HANİ O COK SEVEREK DEFALARCA İZLEDİGİMİZ ADİLE NASİT - MÜNİR ÖZKUL 
FİLMİNDEKİ GİBİ SİRKEMİ LİMONMU AYIRIMIDA YAPMAM BEN İKİSİNDENDE 
BOLCA KATARIM TURSULARIMA


KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER 



2 yorum:

  1. Sirke olmalı mutlaka. Hem de bolca. Ben sirkenin kokusunu tadını almazsam turşu gibi gelmiyor bana. Tabii ki sirkesiz sevenlerde çok.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum sirkesiz turşu olmaz

    YanıtlaSil