Sayfalar

18 Kasım 2015 Çarşamba

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme


Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme

Açıkta kaldığı için Bayatlayan, yumuşayan Bisküvileri birkaç dakika içinde taze alınmış hale getirebilirsiniz bu yöntemle. 


Aynı zamanda bisküvileriniz bayatlamamış olsa da tatlılarda kullanacağınız bisküvilerin daha gevrek olması için kullanmadan önce birkaç dakika fırında bekletmeniz daha kıtır olmalarını sağlayacaktır. 
Özellikle mozaik pastada kullandığınız bisküvilerin yumuşamasından şikayetçiyseniz pastayı yapmaya başlamadan önce bisküvilerinizi 3 dakika kadar fırında bekletip soğuttuktan sonra kullanırsanız mozaik pastanızın içindeki bisküvi parçaları çok daha çıtır kalacaktır.


www.kevserinmutfagi.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder