Sayfalar

4 Nisan 2021 Pazar

Hadi çiçek meyveli sandviç yapalım ♪ Evde çiçekli sandviçle pikniğe ne dersiniz?

Gri tabakta çiçek meyveli sandviç

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama      Yazar: Asami Kitayama

Renkli çilekler, portakallar ve üzümlerin enine kesitlerinin yapraklara benzediği bir "çiçekten meyveli sandviç" in nasıl yapılacağına giriş. Sapı kivi, yaprakları da miskettir.
Zorluk seviyesi biraz yüksek, ancak bir kez alıştığınızda şaşırtıcı derecede kolay. Lütfen bol meyve ve ekmek hazırlayın ve üzerinde çalışıyormuş gibi deneyerek eğlenin ♪


Güzel bir kesit ile bitirmek için gelin

Kesiti hayal ederken meyveyi yerleştirin

Enine kesiti güzelce bitirmek için meyvenin nereye konulacağı önemli. Kesiti yukarıdan hayal etmek zor, bu yüzden lütfen yandan bakıldığında kesiti hayal ederken koyun ♪

Bol krema kullanın

Kremayı iyice çırpalım ve bol miktarda sürelim. Meyveler arasındaki boşluk krema ile doldurularak kontrast netleşir ve çiçeğin şekli güzel bir şekilde ortaya çıkar.

İyi serin

Krema gevşek kesilirse, kesit beyaz olur ve bu da biraz hayal kırıklığı yaratan bir yüzeyle sonuçlanır. Buzdolabında en az 3 saat bekletmeniz ve vaktiniz varsa gece boyunca soğutmanız tavsiye edilir.


Çilekten lale sandviçi nasıl yapılır

Malzeme (3 parça için)

Masaya çilekten yapılan lale sandviçleri için malzemeler

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

・ Sandviç ekmeği …… 6
・ Çilek …… 3
・ Kivi …… 1/2
・ Muscat …… 3
・ Krema …… 200cc
Toz şeker …… 13 g

1. Çilekleri lale şeklinde kesin

Lale şeklinde kesilmiş çilek

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Çilekleri iyice yıkayın, kaliksi çıkarın ve bıçakla lale şeklinde kesin. Çileği, ucu önünüze gelecek şekilde yerleştirin ve "M" harfi şeklinde bir çentik açın. Küçük bıçak gibi ince ve esnek bir nesne kullanılması tavsiye edilir.


2. Kiviyi ince ince dilimleyin

Kesme tahtası üzerine dizilmiş dilimlenmiş kivi

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Kivinin her iki ucundaki sert kısımları kesip bıçakla yaklaşık 5 mm kalınlığında kesin. Diğer iki meyveli sandviç saplar için kullanılacak, bu yüzden kalan kısmı bir tabağa ayırın.

3. Maskatı ikiye bölün

Muscat bir kesme tahtası üzerinde ikiye dilimlenmiş

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Muskatı bir bıçakla dikey olarak ikiye kesin. Bu kısım çiçeğin yaprak kısmı için kullanılır.

4. Ekmeğe çırpılmış krema sürün



Ekmeğe krem ​​şanti sürmek

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Biraz sert çırparak tüm ekmeğe krem ​​şanti uygulayın (böylece çırpma teli kaldırdığınızda köşeler öne çıksın).

5. Ekmeğin etrafını çırpılmış krema ile silin

Krem şanti ile ekmek

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Kalan çırpılmış kremayı bir sıkma torbasına koyun ve ekmeğin etrafına sıkın. Resimde görüldüğü gibi merkezden geçecek şekilde sıkarsanız, çiçekler ve saplar arasındaki dengenin bir işareti olacaktır.

6. Çilek (çiçek), misket (yaprak) ve kiviyi (sap) yerleştirin

Kremalı ekmek üzerine çilek, kivi ve misket

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama



Çilek, misket ve kivi kesilerek lale şekline getirilir. Muscat bir yaprağa benziyor, bu yüzden lütfen onu hafif bir açıyla yerleştirin.

Meyve sertleşirse, düzeltmek için boşluğu krema ile doldurun.

7. Plastik sargıya sarın ve en az 3 saat buzdolabında soğutun

Sargıda bir kesme çizgisi çizme

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Diğer somun ekmeği örtün ve karışması için ellerinizle hafifçe bastırın. Plastik ambalaja sarın ve en az 3 saat buzdolabında soğutun.

Kesim çizgisini sihirli kalemle yazarsanız kesim yönünde hata yapma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

8. İkiye bölün

Çilekten yapılmış lale sandviç kesiti

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Krema sertleşince bıçakla ikiye bölün. Tüm bıçağı ileri geri kaydırın ve güzel bir enine kesit oluşturmak için yavaşça indirin.


Mandalina portakallarından yapılmış çiçekli sandviç nasıl yapılır

Malzeme (3 parça için)

Masanın üzerine dizilmiş mandalinalardan yapılan sandviçler için malzemeler

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

・ Sandviç ekmeği …… 6
・ Mandalina …… 3
・ Kivi …… 1/2
・ Muscat …… 3
・ Krema …… 200cc
Toz şeker …… 13 g

1. Portakalları soyun

Bir kesme tahtası üzerinde soyulmuş mandalina

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Portakalları iyice yıkayın ve soyun. Merkezi tıkalı olanı seçerseniz, daha çok bir çiçeğe benzeyecektir.


2. Mandalinaları kremalı ekmeğin üzerine yerleştirin

Kremalı ekmek üzerine konulan mandalina portakalları

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Mandalinaları krema sürülmüş ekmeğin üzerine yerleştirin. Büyük mandalinaların sertleşmesi kolaydır, bu yüzden onları çırpılmış krema ile destekleyin.

3. Misket (yaprakları) ve kiviyi (sapları) yerleştirin

Kremalı ekmek üzerine mandalina, kivi ve misket

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Çilekli çiçekli sandviç gibi, yaprak ve sapları yapmak için üstüne muscat ve kivi koyun. Diğer somun ekmeği üzerine koyun, bir pakete sarın ve sertleşmesi için en az 3 saat buzdolabında soğutun.

4. ikiye bölün

Mandalina portakallarından yapılmış çiçekli sandviçin kesiti

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Krema alıştıktan sonra bir bıçakla ikiye bölün. Bıçağın üzerinde krem ​​varsa, kesit beyazımsı olacaktır, bu yüzden ıslak bir bezle silin.

Muscat ile yapılan çiçekli sandviç nasıl yapılır

Malzeme (3 parça için)

Masada dizilmiş misketten yapılmış çiçekli sandviçler için malzemeler

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

・ Sandviç ekmeği …… 6
・ Üzüm …… 18-20
・ Muscat …… 3
・ Kivi …… 1/2
・ Krema …… 200cc
Toz şeker …… 13 g

1. Misket (yaprakları) ve üzümleri (yaprakları) ekmeğin üzerine yerleştirin

Krema ile sıkılmış ekmek üzerine üzüm ve misket

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Kremalı ekmeğin üzerine ikiye bölünmüş misket (yaprakları) ve üzümleri (yaprakları) yerleştirin.

2. Üzerine kivi (sap) koyun

Kivi, üzüm ve misket ekmeği

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Boşluğu krema ile doldururken üzümleri çiçek şeklinin görüntüsünün üzerine koyun. Tüm parçaları yerleştirdikten sonra, diğer ekmeği hafifçe örtün, bir pakete sarın ve karışmasına izin verin. Buzdolabına koyun ve sertleşmesi için en az 3 saat soğumaya bırakın.

3. İkiye bölün

Bir kesme tahtası üzerinde bir üzüm çiçek sandviç kesiti

Fotoğrafı çeken Asami Kitayama

Krema sertleşince bıçakla ikiye bölün. Üzümlü sandviç bol krema kullandığından ve parçalar kayma eğiliminde olduğundan dikkatli olun. Bıçağın sıcak suyla ısıtılması da önerilir.

Evde çiçekli sandviçle pikniğe ne dersiniz?

"Çiçek Meyveli Sandviç" sizi "Vay canına" neşelendiriyor. Bıçağı takıp açtığınız an. Gerçek heyecanlardan biri de sonuna kadar bitişin ne olacağını bilmemenin verdiği heyecan.

Ferahlatıcı krem, muz ve mango gibi zengin meyvelerin yanı sıra çilek ve portakal ile uyumludur. Lütfen en sevdiğiniz meyveyi deneyin. Şirin yapabilirsen Instagram'da paylaşmayı unutma ♪



Şimdi konu! Instagram'da popüler olan kaori.k22'den bize iki çeşit çiçek meyveli sandviç tarifi öğretmesini istedik! Her neyse, moe ve sevimli ~ ♡ Eğer asarsanız, çocuğunuzla deneyebilirsiniz! Kafemizde de tadını çıkarabilirsiniz! Piknik için sepete koyun! Lütfen bir deneyin. [Malzemeler] (2 porsiyon) Sandviçler için 4 dilim ekmek Taze krema 200ml Şeker 15g Mascarpone 100g (veya krem ​​peynir) Çilek 5-6 Mikan (küçük) 1 Kivi 2 Muz 1 Üzüm 5 [Nasıl yapılır] ① Taze krema Şeker koyun Yaklaşık 6 dakika olduğunda mascarpone ekleyin ve biraz sert çırpın ③ Çileğin ucunu zikzak şeklinde kesin, kiviyi kesin, narenciyeyi soyun ④ Sandviç ekmeği için Krema sürün ve meyveyi ortasına koyun ⑤ Ekmeği taze krema ile doldurun ve sarın ⑥ Buzdolabında 30 dakika soğutun, ardından sarılı olarak kesin. ▼▼ Abone olmak için burayı tıklayın https://www.youtube.com/channel/UCpyk... ▼▼ kaori.k22'in Instagram burada ▼▼ https://www.instagram.com/kaori.k22/ ▼▼ mamagirl resmi web sitesi, SNS ▼▼ mamagirl resmi sitesi https://mamagirl.jp/ Instagram https://www.instagram.com/mamagirl_jp/ heyecan https://twitter.com/mamagirl_jp Facebook https://www.facebook.com/mamagirl.jp/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder