|
Adım 1
Bitkilerinizi seçin. Tüm otlar ve çömlekçilik malzemeleri toplayarak başlayın. Kokteyller için fesleğen, nane ve biberiye ile başlayın. Her üç bakımı kolaydır ve genellikle içecek tarifleri ve pişirme projelerinde kullanılır. |
|
|
| Adım 2
Mason kavanoz sebze bahçeleri trend her zaman, artı kavanoz şeffaf olduğundan, tam olarak ne bitkiler ile neler olup bittiğini görebilirsiniz. Küçük doğal kil tencere de iyi çalışır ve ucuzdur. |
|
|
| Adım 3
Deliksiz yetiştiricilerin drenaj sorunu çözmek için, konteynerin altına bir taş tabakası yerleştirin. |
|
|
| Adım 4
Taşların üzerine aktif kömür ince bir tabaka ekleyin. Bu küçük ek drenaj ı artırmak ve aşırı sulama anksiyete rahatlatmak yardımcı olur. Bitkinin talimatlarına uyun, ama genel olarak, su otlar sadece toprak yüzeyinin iki inç altında kuru olduğunda. Aşırı su lanmamaya dikkat edin. |
|
|
| Adım 5
Bitki veya tohum ekleyin. Fide ile, çömlekçilik karışımı ile yarım konteyner doldurun, bitkileri ekleyin ve sonra toprak ile yolun geri kalanını doldurun. Tohum kullanıyorsanız, kavanozun kenarına kadar 1/2 inç kadar çömlekçilik karışımı ile her kap doldurun. Ortasına doğru 3-4 tohum yerleştirin ve toprak ince bir tabaka ile kaplayın. Toprak nemli olana kadar su. | |
|
|
| Adım 6
Doğru sıcaklık ve güneş bulun. Bitkilerin çok Fazla ışığa ihtiyacı var, bu yüzden onları en güneşli yerinde tutun. Güney pozlama ile Windows en iyisidir. Eğer ışığa maruz kalma açısından sınırlı iseniz, onlara özel LED büyümek ışıkları parlatabilirsiniz. | |
|
|
| Adım 7
Bitkilersağlıklı kalmak için düzenli kırpma gerekir. Bu süsler kokteyller ve yemek pişirmek için idealdir. Daha uzun ve seyrek bitkiler yerine daha dolgun, daha kısa bitkiler büyümek istiyorum. Otlar çiçek izin kaçının.
kaynak: Create an Indoor Cocktail Garden With These Herbs | Hunker |
|
|
|
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder