Sayfalar

25 Nisan 2020 Cumartesi

Dondurmalı Ekmek

bir somun dilimlenmiş ekmek fotoğrafı kapatın


Bu süper kolay tatlı hızlı ekmek sadece 2 malzemedir. Ve kolayca 
farklı tatlar yapabilirsiniz. Eldeki en az malzemeye sahip 
olduğunuzda pişirmek için harika bir ekmek.







Bazen dondurma ekmeği olarak da adlandırılan bu ekmek, sadece dondurma ve kendi kendine yükselen un ile yapılır (ve kendi kendine yükselen ununuz yoksa kolayca kendiniz yapabilirsiniz). 

MALZEMELER

  • * Tam Yağlı Dondurma (istediğiniz herhangi bir lezzet)
  • * Kendiliğinden Yükselen Un (veya çok amaçlı, kabartma tozu ve tuzla kendiniz yapabilirsiniz)

NEDEN DONDURMA

Dondurma, genellikle hızlı bir ekmek yapmak için gerekli olan malzemeler olan yumurta ve süt ürünleri gibi bileşenler içerir. Böylece ekmek temel olarak dondurmanın içerdiği malzemeleri kullanır.

HIZLI EKMEK DOKUSU

Ekmek, tipik hızlı ekmek pastanızdan daha sıkı bir kırıntıya sahiptir, ancak yine de daha fazla kek benzeri olduğundan tatlı bir hızlı ekmek olarak kabul ediyorum.ekmek dilimleri havai fotoğrafı

KULLANILACAK EN İYİ DONDURMA TÜRÜ

Dondurma için, tam yağlı bir şeyle uğraşmak istersiniz. Bunun nedeni, tarifin ekmeği oluşturmak için dondurmadaki malzemeleri kullanmasıdır. İstediğiniz lezzeti dondurmayı seçebilirsiniz. 
Çikolatalı dondurma kullanırsanız, hızlı ekmeğiniz çikolatalı ekmek gibi tadacaktır. 

bir dilim ekmek yakın çekim fotoğraf

Dondurmalı Ekmek

MALZEMELER

  • (paketlenmiş) bardak tam yağlı dondurma
  • bardak kendi kendine yükselen un (kendiniz yapmak için nota bakın)

TALİMATLAR

  • Fırını 350 ° F'ye önceden ısıtın. 8 inç x 4 inç somun tavasının içini yağlayın veya hatlandırın.
  • Büyük bir karıştırma kabına dondurma ekleyin. Dondurmanın erimesini ve oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Eritme işlemini hızlandırmak için mikrodalgada birkaç saniye yumuşatabilirsiniz. İyice birleşinceye kadar unu karıştırın. Meyilli kalın olmalı.
  • Hazırlanan pişirme kabına dökün. Yaklaşık 60-65 dakika veya kürdan takılana kadar pişirin. Dilimlemeden ve servis yapmadan önce ekmeğin tamamen soğumasını bekleyin.

NOTLAR

  • *Lütfen tarifte dondurma yapmak için kullanılan malzemelere dayandığından tam yağlı dondurma kullandığınızdan emin olun.
  • *Çikolata veya karamel gibi güçlü aromalı bir dondurma seçmeye çalışın. Daha ince bir lezzet seçerseniz, ekmeğiniz daha sade görünür.
  • *3 su bardağı dondurmayı ölçerken, erimiş dondurmayı toplayın ve ölçüm kabına koyun.
  • *Kendi kendine yükselen ununuz yoksa, 2 1/4 bardak çok amaçlı un, 3 çay kaşığı kabartma tozu ve 3/4 çay kaşığı tuz karıştırın

KAYNAK: kirbiecravings.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder