Karpuzlu kek - harika bir tatlı tarifi
Karpuzlukek, instructables.com/id/watermelon-cake adresinden harika bir tatlı. Size garanti ederim ki, böyle bir şaheseri hayran kalan ailenizin önünde masaya gururla koyarsanız, hiç memnun kalmazsınız, ama kimse sulu bir dilimden vazgeçmeyi düşünür mü?
Adım 1:
Bunu yapmak için oldukça serbest bir çalışma yüzeyine ve uzun ince keskin bir bıçağa ihtiyacımız var.
Kestiğimiz karpuzu servis tabağına alıp fazla suyunun çekilmesi için bir süre bekletiyoruz. Ve buzdolabına koyun.
Adım 2: meyveleri hazırlamaya başlayalım
Çok ince kesilmelidir, aksi takdirde dikey bir yüzeyde kalmazlar.
Adım 3: Çırpılmış kremayı hazırlayın
Bu bildiğiniz herhangi bir şekilde yapılabilir. Ayrıca, çırpılmış kremamıza ayrıca soğutulmuş bir jelatin solüsyonu eklemenizi şiddetle tavsiye ederim, o zaman kremsi tabaka çok daha stabil olacaktır.
İşte krem şanti yapmak için klasik bir tarif.
Çırpılmış krema eridiği ve yüksek sıcaklıklarda iyice yayıldığı için, pişirmeye başlamadan önce kaseyi soğutun ve çırpın. İhtiyacımız var:
- geniş kase
- elektrikli karıştırıcı
- 1 su bardağı krema (%33)
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı vanilya özü
Tüm malzemeleri geniş bir kaba ekleyin ve krema koyulaşana kadar (yaklaşık 2 dakika) yüksek devirde çırpın.Krema üzerinde sert tepecikler oluşana kadar çırpmaya devam edin. Şu anda, soğutulmuş bir jelatin çözeltisine girebilirsiniz. Soğutulmuş, donmamış! Ve buzdolabına koyun, karışımı biraz daha soğumaya bırakın ve biraz kalınlaştırın.
Adım 4: Karpuzu krem şanti ile kaplayın
Karpuzu ortaya çıkan kütle ile kaplıyoruz, kremayı üstüne yaymaya başlıyoruz. Her şey hızlı ama eksiksiz yapılmalıdır. Tabağın kenarlarını nemli bir bezle silin.
Adım 5: Meyveleri ve diğer süslemeleri ekleyin
Hızlı yapıyoruz! Aksi takdirde, ısı ve ağırlığın kendisinden dekorumuz utanç verici bir şekilde aşağı kayabilir….
Dekoratörler için istediğinizi kullanabilirsiniz:
- Kıyılmış Bademler
- dilimlenmiş kivi
- doğranmış üzüm
- doğranmış ahududu
- yaban mersini
- doğranmış armut
Adım 6: Gururla hizmet edin
Tatlıyı normal bir kek gibi ince dilimler halinde kesin. En sevdiğiniz dondurmadan bir kepçe ile süsleyebilirsiniz.
Vhttps://handmade-paradise.ru/arbuznyj-tort-retsept-velikolepnogo-deserta
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder