Sanatçı, aşçı, fotoğrafçı ve Our Delicious Food blogunun kurucularından Karin Pfeiff Boschek, kendi ev yapımı pastasından elle kesilmiş ve monte edilmiş muhteşem pasta tasarımları yaratıyor. Yetenekli pasta şefi genellikle mutfak kreasyonlarının fırın öncesi ve sonrası fotoğraflarını Instagram'da yayınlıyor Çiğ hamur formunda, turtalar zaten güzel, ancak fırında zaman geçirdikten sonra, lezzetli tartlar lezzetli bir şekilde altın gibi görünüyor ve yemeye mükemmel bir şekilde hazır görünüyor - neredeyse kesilemeyecek kadar güzel!
Salyalarını akıtanlar için, Boschek'in tariflerini blogunda bulabilirsiniz, bu yüzden önlüğünüze seçin ve pişirin! Yetenekli fırıncının ayrıca zarif pasta adlı zanaata adanmış bir kitabı vardır. Kendi kopyanızı buradan alabilirsiniz.
Yemek sanatçısı Karin Pfeiff Boschek'in bu mükemmel turtalarının tadını çıkar.
Yetenekli pasta şefi genellikle pasta kabuğu tasarımlarının fırında pişirilmeden önce ve sonra nasıl göründüğünü paylaşır.
Boschek'in pasta tasarımları, kalpler, yapraklar, çiçekler ve renkli meyveler içeren pasta dekorasyonunda bir masterclass'tır.
Karin Pfeiff Boschek: Blog | Instagram
My Modern Met, Karin Pfeiff Boschek'in fotoğraflarına yer verme izni verdi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder